Radio Information
Læsetid: 1 min.

Podcast: Rune Lykkeberg har optur over COP26

I denne uges Radio Information anmelder Erik Skyum-Nielsen Kim Leines nye roman ’Efter Åndemaneren’, Laura Friis Wang udlægger sms-gate og Jørgen Steen Nielsen og Rune Lykkeberg gør status på første fase af COP26 – den ene mere optursagtigt end den anden
I denne uges Radio Information anmelder Erik Skyum-Nielsen Kim Leines nye roman ’Efter Åndemaneren’, Laura Friis Wang udlægger sms-gate og Jørgen Steen Nielsen og Rune Lykkeberg gør status på første fase af COP26 – den ene mere optursagtigt end den anden

Ben Stansall, Gregers Tycho, Mads Claus Rasmussen

Kultur
5. november 2021

COP26 ruller. Statslederne er trillet hjem, men nu begynder det hårde arbejde – blandt andet med at få penge på bordet. Jørgen Steen Nielsen gør status efter første fase af FN’s klimatopmøde.

Og Rune Lykkeberg – der jo får sin hyre for at finde opturen selv de sorteste steder – har en optur over, hvad der alligevel sker, når man tvinger en masse mennesker sammen i et konferencecenter.

Og så udkom sidste del af Kim Leines grønlandstriologi, Efter Åndemaneren. Den er ikke alene en milepæl i dansk litteratur, den udgør også et kapital i dansk kolonihistorieskrivning. Erik Skyum-Nielsen har læst den grundigt og besøger mig i studiet.

Og så er der jo sagen om de slettede sms’er. Statsministeren har forklaret sig, men det lukkede ikke sagen. Laura Friis Wang udlægger teksten.

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her