BOGNYT
Læsetid: 4 min.

Skriggul BREAKING-bjælke: Houellebecq udgiver kæmperoman

Titlen på Michel Houellebecqs kommende roman er stadig ukendt, men udgivelsesdato og sidetal er sluppet ud
Michel Houellebecq udgav senest ’Serotonin’ i 2019.

Michel Houellebecq udgav senest ’Serotonin’ i 2019.

Nikolai Linares

Kultur
12. november 2021

Hver uge bringer forfatter Adda Djørup dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur. I denne uge vikarierer forfatter Peter Adolphsen.

Ny moppedreng af Houellebecq

Skriggul BREAKING-bjælke! Den franske forfatter Michel Houellebecq (yderligere præsentation er overflødig) udgiver sin næste roman den 7. januar 2022 på forlaget Flammarion. Ikke meget vides om den nye bog, for eksempel er titlen ikke blevet afsløret, men dog sidetallet: hele 736. Og bogen vil blive udgivet som hardcover og i et mere luksuriøst udstyr end vanligt.

I slutningen af oktober talte den franske industriminister, Bruno Le Maire, til en forsamling af erhvervsledere og sagde følgende (formodentlig med et skælmsk blik): »Jeg er gode venner med en forfatter, som I alle kender til. Jeg ønsker ikke at komme med store afsløringer her, men et af temaerne i bogen er et forsvar for industrien.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her