Metal
Læsetid: 8 min.

Tag med Copenhell-familien på genforeningstur med Oslobåden

Skibet var ladet med tung metal, da Copenhell den sidste weekend i oktober præsenterede Metal Cruise på færgen mellem København og Oslo. Information tog med på en tur, der både bød på bøvet sømandshumor, nostalgi og friske bølgeskvulp af ekstrem musik
Hele to somre har metalfans måttet undvære den egentlige Copenhell-festival på Refshaleøen, så appetitten på de tunge toner er mærkbar allerede i terminalen

Hele to somre har metalfans måttet undvære den egentlige Copenhell-festival på Refshaleøen, så appetitten på de tunge toner er mærkbar allerede i terminalen

Magnus Hove Johansson

Kultur
5. november 2021

En indrømmelse: De seneste par år har jeg været med DFDS færgen mellem København og Oslo flere gange, end det er helt cool at skrive. Oslo-båden er ikke just et sted med en aura af rock’n’roll over sig, selv om jeg på et tidspunkt hørte et af de evindelige dansebands lidt overraskende kaste sig ud i en fortolkning af det progressive hard rockorkester Uriah Heep.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her