Klumme
Læsetid: 3 min.

Danmarks nye fløjhær / ført af Inger Støjberg

Danmarks nye fløjhær / ført af Inger Støjberg
Kultur
11. december 2021

Mange læsere har indsendt rim om Afghanistan, corona, klimaet og Boris Johnson. Men i denne uge har der været en voldsom overvægt af vers om vores alle sammens yndlingsemne: Dansk Folkeparti og omegn, hvilket vil sige Inger Støjberg. Lad os begynde med hende! Tilbage i 2015 – jo, vi er nogle, som husker den slags ­– lavede Henriette Eriksen fra Frederiksberg et vers, som fik hædrende omtale, da hun rimede »møgvejr« på »Støjberg.« Og kreativiteten er såmænd stadig stor, når det kommer til at lave rim med vores tidligere integrationsminister.

Halløj værd?

Erik A. Nielsen, som fik et vindervers med i sidste uges konkurrence, har i denne uge sendt et vers om den magtkamp, som lige nu foregår i Dansk Folkeparti. Det slutter med linjerne:

»Er det det halløj værd?
For nu venter Støjberg.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her