julesangskonkurrence
Læsetid: 3 min.

Ingen cheflig fjanten / rundt med praktikanten

I tredje uge af Informations julesangskonkurrence hyldes både vacciner og fodboldlandsholdet
I tredje uge af Informations julesangskonkurrence hyldes både vacciner og fodboldlandsholdet

Mia Mottelson

Kultur
18. december 2021

Vi begynder med en mail fra Lone Hylander, som bor i Holsted. Der er tale om en slags undskyldning. Lone og hendes mand, Jens, har abonneret på avisen i 45 år, og Lone har været med i julesangskonkurrencen siden den første runde for 11 år siden. Men i år har parret været på ferie i Spanien, og Lone Hylander kom derfor først i tanke om konkurrencen, da hun for nylig kom hjem og læste de gamle aviser: »Havde glemt alt om den årlige julesangskonkurrence, og ærgrede mig derved, men gik straks i gang med at rime,« skriver hun. Vi vælger at tilgive dig, Lone, det er jo trods alt jul. Lone Hylanders første vers i år handler om #MeToo, et emne, som faktisk udgør en overraskende lille del af indbakken: »Krænkelseskultur i flæng / fylder nyhedsspalter / Ny diskurs det skal der til / der er no’et der halter!«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her