Julekalenderen 2021
Læsetid: 3 min.

Min jul med mig selv endte på sygehuset

Jeg havde mit arsenal til selvmedicinering klar med rødvin og joints. Jeg pyntede huset op med gran og dekorationer fra den lokale brugs, købte et juletræ, tændte stearinlys overalt, så huset lignede et flammehav
Jeg havde mit arsenal til selvmedicinering klar med rødvin og joints. Jeg pyntede huset op med gran og dekorationer fra den lokale brugs, købte et juletræ, tændte stearinlys overalt, så huset lignede et flammehav
Kultur
24. december 2021

I et tidligere liv i en fjern galakse forvildede jeg mig ud i en modelkarriere, der bragte mig til jetsetlivet i London med luksus og glimmer og kendisser, bobler og fester og limousiner. Dette ledte mig videre ned i et dybt, mørkt hul af depression og angst, som blev mere og mere umuligt at være i for hvert kunstigt smil og klik på kameraet. Det var vist ikke lige mig, med andre ord.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Sikke et moderne juleeventyr.

Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel, Kurt Nielsen og David Zennaro anbefalede denne kommentar
jens christian jacobsen

Jamen og hva' så? Slutter eventyret med droppet i armen?

Frederik Rischel

Stærk 24. låge, må jeg nok sige!

Thomas Tanghus, Tommy Clausen, erik pedersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar