Quiz
Læsetid: 7 min.

Profetquizzen: Pandemi og rigsretssag satte sit præg på 2021

2020 var et møgår, og 2021 har trods enkelte lyspunkter ikke været stort bedre. Til gengæld har vinderen af Informations hæderkronede profetquiz ramt plet med alle sine forudsigelser. Det er også værd at fejre
Vinderne af årets profetquiz svarede blandt andet rigtigt på, om det danske herrefodboldlandshold ville gå videre fra gruppespillet ved sommerens EM-slutrunde.

Vinderne af årets profetquiz svarede blandt andet rigtigt på, om det danske herrefodboldlandshold ville gå videre fra gruppespillet ved sommerens EM-slutrunde.

Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Kultur
31. december 2021

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan ikke frigøre mig fra en følelse af deja-vu, mens jeg sidder og laver næste års profetquiz. Dette års quiz blev til på baggrund af et meget skidt år 2020, hvor verden første gang blev ramt af corona. Og 2021 har altså ikke været meget bedre – jo, hvis man sammenligner med året før, er det muligt at finde glimt af lys hist og her. Jeg ved det godt, det er frygtelig deprimerende snak, men i en tid, hvor kulturen er tvangslukket, omikron spreder sig med lynets hast, og profetbestyreren har ondt i maven, fordi han har spist for meget i julen, er det altså svært at svinge sig op til de helt store humørmæssige højder.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Kære Profetbestyrer

Jeg er ked af at måtte gå i rette med dig, men du har ikke lavet din research ordentligt.

Du skriver: "Johan Bayer fra Roskilde og den snes mennesker, han kigger i krystalkugle sammen med. De bidrager hvert år med cirka 20 besvarelser, og selv om de endnu ikke har vundet den landsdækkende profetquiz –".

Hvis du havde gidet ringe til Johan, ville han have kunnet fortælle dig, at min kone - Winnie Kristensen - som en aktiv deltager i Johans krystalkugleleg, vandt konkurrencen 2010. Et år måske to efter vandt en anden af Johans "proselytter" - Ulla Rasmussen - også konkurrencen.

Godt nyt år til alle Hanne og Johans gæster og til alle gode mennesker på Information.

Ebbe Lindemann