Podcast
Læsetid: 1 min.

Radio Information julespecial: Vi kårer årets bedste film og serier og ser frem mod 2022

To af avisens skarpeste filmkritikere, Christian Monggaard og Lone Nikolajsen, kårer årets bedste film og serier i denne særlige julespecial af Radio Information, der tager form som en højst tvivlsom konkurrence med en dybt ukvalificeret dommer
Foto: HBO/ Stroud Rohde Pearce/ CHP PIX.

Foto: HBO/ Stroud Rohde Pearce/ CHP PIX.

Kultur
23. december 2021

Det er den tid på året, hvor vi normalt valfarter i biograferne for at se årets julefilm. Men nu er biograferne lukket, for smittetallene stiger, og december måned tegner mere og mere til at blive en dårlig genindspilning af en gyserfilm, ingen gider at se.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her