Vi guider
Læsetid: 5 min.

Test dig selv: Hvilken bog BURDE du ønske dig i julegave?

Den perfekte boggave skal vælges med omhu. Derfor har vi lavet en test, der kan guide dig til at finde bogen, du enten skal give eller ønske dig
Litteratur kan ikke direkte forandre verden. Men den kan skubbe lidt til de mest forstokkede ved julefrokostbordet. Derfor har vi lavet en test, der kan guide dig til at finde den helt rigtige boggave

Grafik: Information

Kultur
1. december 2021

Litteratur kan ikke direkte forandre verden. Men den kan skubbe lidt til de mest forstokkede ved julefrokostbordet. Det vil Informations litteraturredaktion gerne hjælpe med.

Her er en test, hvor du kan vælge at svare enten som dig selv eller som en, du kender – og finde ud af, hvilken bog du skal ønske dig – eller lægge under juletræet.

Måske finder du bogen, der en gang for alle får din ellers så progressive far til at ændre sit (negative) syn på transkønnede. Eller du kan stikke din småbørnsramte veninde en roman, der får hende til at melde sig ind i kvindekampen. Eller du kan selv blive udfordret til at gentænke dit liv, dine vaner eller dit syn på verden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Klaus Ankerstjerne Eriksen

"Tillykke! Du er gammelfar...." ... ok, den er feset ind på lystavlen, jeg er årgang 1959 og åbenbart temmelig gammel!!!!

Nå men i foreslår følgende: "Hvad med Mads Ananda Lodals roste debutroman ’Sauna’, der handler om unge mænd, der mødes i en sexklub i København og har både politiske og eksistentielle genvordigheder?" det lyder interessant og oplysende, det kunne være jeg skulle læse den bog ;-)