Klumme
Læsetid: 3 min.

Tragedien om Det Svenske Akademi udspiller sig på ny – nu for et internationalt publikum

I næste uge bliver Nobelprisen i litteratur overrakt. Producenten bag dokumentarfilmen ’Surviving R. Kelly’ bruger anledningen til at lancere sin dokumentarfilmserie om skandalen i Det Svenske Akademi. Med rette. Institutionens selvforskyldte tragedie har haft lige så stor gennemslagskraft som dens priser
Det Svenske Akademi er internationalt mest kendt for som rolle som jury for Nobelprisen i litteratur.

Det Svenske Akademi er internationalt mest kendt for som rolle som jury for Nobelprisen i litteratur.

Screenshot

Kultur
3. december 2021

Det føles, som om vinteren 2020 gentager sig i 2021: Vi sidder igen med mundbind på i toget, vi taler igen om #MeToo i den danske mediebranche, og nu sidder du, kære læser, igen med årets Vinterbøger-tillæg, der i modsætning til de to andre fænomener helst skulle være en (tryk)sag, der vækker gensynsglæde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her