Folk
Læsetid: 1 min.

Måske var 1,5 millioner støttekroner lidt meget for at køre et partyband en tur rundt i byen

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Adele har med en enkelt dags varsel udskudt en koncertrække, der skulle have fundet i Las Vegas.

Adele har med en enkelt dags varsel udskudt en koncertrække, der skulle have fundet i Las Vegas.

Justin Tallis

Kultur
24. januar 2022

Pandemien har ikke gjort behovet for samlende og opløftende musikalske oplevelser mindre, men den har gjort dem sværere at stable på benene. Det har Adele for nylig måttet sande. Herhjemme har en eventarrangør til gengæld været lige lovlig løsningsorienteret.

Adele: Popstjernen har med en enkelt dags varsel udskudt en koncertrække, der skulle have fundet sted på The Colosseum i Las Vegas, der har plads til 4.300 siddende gæster. Halvdelen af hendes hold har corona, og showet er bare ikke klar, fortalte hun torsdag på Instagram, grædende og træt.

Koncertarrangører: Folket har brug for musik til at holde humøret oppe, men det kan være svært at levere varen under en pandemi. Derfor har man i Danmark haft en aktivitetspulje, som man har kunnet ansøge til coronaegnede koncertformater. Puljen dækkede så op til 65 procent af udgifterne.

Peter Bindner I: Det har eventarrangøren Peter Bindner benyttet sig af, men han skal nu betale 10,7 millioner kroner tilbage, skriver Ekstra Bladet. Slots- og Kulturstyrelsen køber ikke, at det har kostet 25 millioner kroner at køre en åben dobbeltdækkerbus med et partyband på toppen rundt i landets større byer otte gange.

Peter Bindner II: Ekstra Bladet har løbende afdækket sagen med de otte buskoncerter, der fandt sted i oktober og december 2020, og hver udløste 1,5 millioner kroner i støtte. Til de første fire blev der spillet »All You Need is Love« uafbrudt, de næste fire var det »All I Want for Christmas Is You«.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her