Interview
Læsetid: 9 min.

Niels Brandt tror på en sangskrivningsgud – også når den forlanger en sang på engelsk

Det er gået én vej for rockbandet The Minds of 99, siden de vandt KarriereKanonen i 2013. Opad. Nu er det aktuelt med albummet ’Infinity Action’, der er blevet til under en pandemi, som for én gangs skyld satte tempoet ned for bandet og gav det muligheden for at redefinere sig selv
The Minds of 99 med forsanger Niels Brandt til en koncert i Kolding i 2020. Sidste efterår mødte 52.000 op til bandets koncert i Parken i København.

The Minds of 99 med forsanger Niels Brandt til en koncert i Kolding i 2020. Sidste efterår mødte 52.000 op til bandets koncert i Parken i København.

Lasse Lagoni

Kultur
8. januar 2022

Det er mellem jul og nytår, og bandet The Minds of 99 sidder bænket langs to opslåede campingborde på vinyltrykkeriet Nordsø Records på den alleryderste del af Nordhavn. Medlemmerne joker med deres manager, mens de sætter deres respektive autografer på deres nye plade Infinity Action, som på dette tidspunkt stadig er ukendt for offentligheden.

Ingen ved, at den 7. januar udgiver Danmarks mest succesfulde dansksprogede rockband deres fjerde album. Et album, der er blevet til hen over to og et halvt år, og fra hvilket der drypvist er blevet udgivet singler, som har spændt fra den børnesangsagtige »Emil« til den engelsksprogede energifyldte »1, 2, 3, 4«. Sange, der har lydt så forskelligt, at det er en overraskelse, at de overhovedet findes på samme værk.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her