Radio Information
Læsetid: 1 min.

Podcast: DF’s generationsopgør, pandemiens ophør og The Lost Leonardo

I denne uges Radio Information ser Lars Trier Mogensen på DF’s muligheder efter Messerschmidts sejr, Christian Monggaard anmelder dokumentarfilmen The Lost Leonardo, og Rune Lykkeberg har optur over, at vi har fået nok af corona
Foto: Tobias Nicolai & Wikimedia Commons.

Foto: Tobias Nicolai & Wikimedia Commons.

Kultur
29. januar 2022

Skønt 41-årige Morten Messerschmidt kun er 293 dage yngre end den slagne hovedkonkurrent Martin Henriksen – og selv om Messerschmidt fik fuldtonet støtte fra partiets grand old woman, 74-årige Pia Kjærsgaard – havde han stort set samtlige af de yngste partisoldater bag sig, da han med lidt over 60 % af de delegeredes stemmer vandt formandsposten i Herning i søndags. Og det var svært at finde en under 50, der ikke havde stemt på ham. For der er et genertionsopgør i gang i DF, faktisk partiets første. Lars Trier Mogensen er i studiet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her