Ugen på kulturgangen
Læsetid: 5 min.

I denne uge siger vi farvel til manden bag Ghostbusters og goddag til en pædofilibeskyldt statue

Christian Monggaard er rørt over, at Ivan Reitman inden sin død i denne uge nåede at se sin søns genoplivning af farens største filmsucces. Anna von Sperling overraskes over, at hun ikke har gennemskuet farligheden af en skulptur af en ammende mand
Christian Monggaard er rørt over, at Ivan Reitman inden sin død i denne uge nåede at se sin søns genoplivning af farens største filmsucces. Anna von Sperling overraskes over, at hun ikke har gennemskuet farligheden af en skulptur af en ammende mand

Jesse Jacob

Kultur
18. februar 2022

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Spøgelsesjægernes far er død

Forleden døde Ivan Reitman, 75 år gammel, og efterlod sig en betydelig filmarv. Ikke nok med, at den canadiskfødte instruktør og producent selv instruerede moderne komedieklassikere som Stripes (1981), Ghostbusters (1984), Twins (1988) og Dave (1993). Han producerede også en lang række mindeværdige film – Animal House (1978), Heavy Metal (1981), Space Jam (1996), Killing Me Softly (2002) – og hjalp undervejs betydelige instruktører på vej i deres karriere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

Herlig nyhed om den australske musik-demo-slagfærdighed. :D