Ugen på kulturgangen
Læsetid: 5 min.

Ugen ifølge os: Gandhis yndlingssang, Malik vs. Jeanne d’Arc og dansk OL-mindreværd

I denne uge har Informations kulturgang været optaget af, at Malik, den bagstræberiske storm, væltede en af de meget få statuer af kvinder i Danmark. Og af, at hindunationalister hader sækkepiber. Vi går i seng og spiller Wordle
TV 2 har indstillet forventningerne til atleterne ved dette års Vinter-OL efter de danske snebakkers højde

TV 2 har indstillet forventningerne til atleterne ved dette års Vinter-OL efter de danske snebakkers højde

Katrine Bælum

Kultur
4. februar 2022

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

 

Klar, parat, sænk forventningerne

Succes handler langt hen ad vejen om ikke at sætte forventningerne for højt. Det har dem, der laver TV 2’s reklamespots, forstået. I en ny facebookvideo om Vinter-OL i Kina, der begynder fredag, gør kanalen et mere end hæderligt forsøg på at justere seernes forventninger og på den måde øge chancen for positiv overraskelse.

I videoen ses en ældre kinesisk herre, der højtideligt overrækker sit barnebarn i førskolealderen sine ski og beder hende gøre ham stolt. En norsk far forsikrer sin klejne søn om, at »det går bra« at tage turen ned ad en fuldvoksen skihoprampe. En lille finsk pige på langrendstur får at vide, at hun da godt kan holde sig de næste 16 km, og en italiensk læge scanner en tumlings hofter for at se, om de er slalomegnede.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her