Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: En bette historietime om Dagbladet Informations forhold til NATO

I denne uges Radio Information har Rune Lykkeberg talt med den britiske historiker Adam Tooze om, hvad Vesten skal stille op med sanktionerne. Ulrik Dahlin har været i arkiverne og fortæller om Informations skiftende holdninger til NATO, og Christian Monggaard sætter popcorn over til oscaruddelingen søndag nat
Ritzau Scanpix, Eric Baradat/Ritzau Scanpix, Jesse Jacob

Ritzau Scanpix, Eric Baradat/Ritzau Scanpix, Jesse Jacob

Kultur
26. marts 2022

I denne uges Radio Information taler Rune Lykkeberg om den klemme, som Vesten paradoksalt er endt i, efter at det viste sig, at Rusland ikke bare sådan kunne indtage Ukraine. Og for at blive klogere har han spurgt den britiske historiker Adam Tooze.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Underlig snæversynet og dobbelt moralsk analyse. Ukraines vilje og fysiske evne til modstand besynges i høje toner, mens Afghanistans totale mangel på vilje til at indføre demokrati og endnu mindre kæmpe for egen frihed fremstilles som en "knusende sejr over USA"?
Vestlige alliance opgav at ofre yderligere milliarder samt unge mænd i forgæves forsøg på indføre demokrati og velfungerende civilsamfund i en dybt reaktionær islamisk kultur.

Den beslutning, (iøvrigt truffet af jeres ynglings hadeobjekt, D. Trump) har absolut intet med en knusende sejr at gøre, tværtimod en skammelig ofring af enestående chance for at ankomme i moderne tid.
Det faktum hænger direkte sammen med vestlige verdens vilje til at hjælpe KVINDELIGE FLYGTNINGE fra krig, i modsætning til mængderne af ekstremt aggressive og voldelige MANDLIGE MIGRANTER fra tilbagestående islamiske kultur! Det forhold har intet med jeres sædvanlige racismeævl at gøre, tværtimod kloge beslutninger baseret på ekstremt negative erfaringer og sund fornuft!

Hvad fejler i venstreorienterede egentlig siden indsigt i fakta, tilsyneladende rationel tankegang og logik ender i de mærkeligste kortslutninger?

Jeg er blevet personligt angrebet og udsat for intenst had af jeres selvfede (skatteyderfinansierede) antiNATO hippier pga min vilje til og evne, til at forsvare både mig selv og mit land.
Nu er den personlighed pludselig det mest fantastiske der findes i jer fisefornemme akademikeres revolutionsromantiske univers?
Det er som vanligt godt for alle involverede af i verdensfjerne hyklere har så lidt praktisk ansvar og indflydelse, og istedet rigeligt at se til i jeres bette kreative boble af skatteyderfinansieret parallel virkelighed?

Hvad i alverden har vores velbegrundede sanktioner mod et krigsførende fascistisk Rusland med de sædvanlige ustabile Afrikanske og muslimske skodlandes manglende selvforsyning at gøre?

Har de som kujonagtige svagpissere i Afghanistan heller ikke noget ansvar for vedholdende katastrofale mangel på fungerende civilsamfund og tilstrækkelig fødevareproduktion?
Det er trods alt ikke specielt kompliceret at dyrke fri sex med kondom, og løbende tilpasse sit befolkningstal til naturgiven fødevareproduktion og handelsmuligheder.
Hvis vi kan oprette lagre af noget så simpelt som korn, kan de tilbagestående lande vel også investere i den essentielle form infrastruktur, istedet for bruge olie milliarder på sindssyge luksusgoder?

Ukrainske kornlagre og vigtigste landbrugsmaskiner stjæles af russiske hær, udskibningshavne blokeres eller sønderbombes, mens Putin på svinsk udspekuleret manér tilbageholder begge landes vanlige eksportmængder af korn, og bilder omverdenen (samt sædvanlige antivestlige klovner) ind at manglen på korn og fødevarer, istedet skyldes vestens berettigede sanktioner mod hans sindssyge tilintetgørelseskrig, mod et fredeligt selvstændigt naboland..

Hvor er i øvrigt jeres indignation over de forfærdelige målrettede racistiske mord på tusinde effektive hvide bønder i Sydafrika? Det var trods alt dem der sørgede for det eneste Afrikanske land havde et vedholdende overskudsproduktion af korn til gavn for andre sultende og kuldsejlede Afrikanske lande!

Det er tilsyneladende ikke kun korrupte Putin der manipulerer og spreder løgne....