Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Rune Lykkeberg om at forhandle med en atommagt

I denne uges Radio Information taler vi om alle de dilemmaer, der opstår, når man skal forhandle med en modstander med A-våben. Vi vender den nye dokumentarfilm om den russiske systemkritiker Alexej Navalnyj. Og skælder lidt ud på det manglende lighedsfokus i sundhedsreformen
Foto: Liselotte Sabroe, Evgeniy Maloletka, Ritzau Scanpix & fra filmen.

Foto: Liselotte Sabroe, Evgeniy Maloletka, Ritzau Scanpix & fra filmen.

Kultur
18. marts 2022

Bombardementerne af Kyiv blev intensiveret i denne uge, og situationen i havnebyen Mariupol beskrives som en humanitær katastrofe. Imens meldte avisen Financial Times fremskridt i fredsforhandlingerne, og flere eksperter mener, at der er grund til optimisme. Rune Lykkeberg er i studiet til en snak om alle de dilemmaer, der opstår, når man skal søge et kompromis med en modstander som Vladimir Putin.

Og så har filmredaktør Christian Monggaard set en film om en mand, der kender Putins skrupelløshed alt for godt: den russiske systemkritiker og oppositionspolitiker Alexej Navalnyj. Dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX begynder i næste uge, og en af de film, de viser, er den nye dokumentarfilm af Daniel Rohers ’Navalny’. Manden, der troede, at man kunne blive så kendt, at man var i en slags sikkerhed. Det viste sig at være helt forkert, erkender han med et skævt smil.

I kan også høre journalist Louise Drivsholm kommentere på regeringens længe ventede sundhedsreform. Den når vældig vidt omkring, men forsømmer en af de vigtigste udfordringer for sundhedstilstanden i Danmark: den stigende sociale ulighed i sundhed.

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her