Ugens anbefalinger
Læsetid: 5 min.

Ugens anbefalinger: En medrivende britisk thriller og dokumentar, og så kan du måske finde din gamle farmor på luftfotos

I denne uges anbefalinger fra kulturredaktionen besøger vi feministisk lyskunst på Esbjerg Kunstmuseum og lytter til podcast om en flyingeniør, der ender som hærdet bankrøver på grund af det vanedannende opioidmedicin OxyContin
Der er en kæmpe hype om serien ’The Responder’ i England, og det burde der også blive herhjemme

Der er en kæmpe hype om serien ’The Responder’ i England, og det burde der også blive herhjemme

Fremantle

Kultur
4. marts 2022

Der findes så mange spændende kulturoplevelser derude. Hver uge anbefaler Informations kulturskribenter noget af det, som de synes, flere burde kende til.

Spyt i hans ansigt og blod på hans sko

TV-KRIMI. ’The Responder’ kan findes på dr.dk

Vi har igennem tiderne set ikke så få fucked up-detektiver i tv’ets krimier. Fordrukne, forfaldne, fortabte og alligevel fantastiske til at opklare mord og undgå at blive fyret imens. Men få kan måle sig med Chris Carson fra BBC One’s drama The Responder, der netop nu kan ses på dr.dk; en betjent på kanten af et komplet sammenbrud, der alligevel nat efter nat alene i sin bil bliver sendt ud til diverse udrykninger – derfor titlen – stort set alt sammen et resultat af fattigdom og desperation. »Hver nat,« fortæller han sin (irriterende) psykolog. »Kommer jeg hjem med spyt i mit ansigt og blod på mine sko.«

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her