Dag 26
Læsetid: 4 min.

Yevgenias dagbog: »Billeder kan være farlige. De kan afsløre noget uden at ville det«

Igen og igen bliver Yevgenia Belorusets i Kyiv spurgt, om hun arbejder for fjenden. Sådan som hun går rundt med sit kamera i byen gør hende mistænkelig. Forfatter og fotograf Yevgenia Belorusets bor i Kyiv. Hun har skrevet dagbog, siden den dag krigen begyndte
På banegården så jeg en ung kvinde med en baby. Hun spurgte mig, om jeg vidste, om der gik et tog til Tsjernivtsi i syd, ikke langt fra grænsen til Rumænien. »Min mor er blevet der. Hun ville ikke tage af sted,« fortalte kvinden.

På banegården så jeg en ung kvinde med en baby. Hun spurgte mig, om jeg vidste, om der gik et tog til Tsjernivtsi i syd, ikke langt fra grænsen til Rumænien. »Min mor er blevet der. Hun ville ikke tage af sted,« fortalte kvinden.

Yevgenia Belorusets

Kultur
23. marts 2022

Den ukrainske forfatter og fotograf Yevgenia Belorusets har besluttet sig for at blive i Kyiv. Hun skriver til Information om krigen i sin by og sit land, men også om forsøget på at opretholde en hverdag. Find alle tidligere dagbogsopslag her.

Dag 26: Kyiv bliver lige så ren som Berlin

Mandag den 21. marts

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her