Kommentar
Læsetid: 4 min.

Intet forandrer sig, selv om Britney og Rihanna er gravide. Og det er det, der er så skønt

Megastjernerne reproducerer. Britney Spears troede først, at hun havde spist for meget mad, mens Rihanna gjorde babybulen til et modeikon. Men de venter sig på en måde, der føles helt ny
Rihanna har fra første afsløring af, at der voksede noget under maveskindet, været et stilmæssigt overflødighedshorn.

Rihanna har fra første afsløring af, at der voksede noget under maveskindet, været et stilmæssigt overflødighedshorn.

John Salangsang

Kultur
14. april 2022

Det letpåvirkelige modedyr i mit indre stak hovedet frem: Jeg vil også være gravid, sagde det. Hvis det er sådan, det kan se ud. 

I denne uge prydede den barbadiskfødte sangerinde, skuespiller, undertøjs- og makeupmogul Rihanna pludselig det amerikanske modemagasin Vogue i en serie billeder, der fik mig til at tabe kæben og råbe »tag mine penge« (og »befrugt mine æg«). Hun står i kontraposte på bladets forside iført en orange, tætsiddende heldragt i et sart blondestof, der sandsynligvis ville sprække ved første kontakt med en lakeret negl. Ingen konstant tissetrang for denne vordende mor. Praktisk? Nej. Det er heller ikke meningen. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anders Sørensen

Meget kan man sige om den kvindelige krop. Men ret beset er den usexet, når den fremstår (eller er) gravid. Af den simple grund, at den sender et signal om, at "her bor baby, don't even bother".

Og sådan SKAL det være. Hvis ikke den gravide kvindekrop sendte et tydeligt signal om, at her er optaget, så ville alskens mænd stå parat og spilde deres sæd.

Den gravide kvindekrop signalerer altså "optaget". Det kaldes sædoptimering.

Det er uheldigt, at overvægtige kvinder med samme store mave signalerer det samme, altså manglende seksuel tiltrækningskraft. Men det er, hvad det er: naturens gang.

Henrik Frederiksen

Kære Anders, sikke en gang vås om kvindekroppe du der fik sendt afsted.

Anders Sørensen

@Henrik Frederiksen, hvorfor? Selv ved gennemlæsning flere dage senere kan jeg ikke se, hvorfor det skulle være vås.

Man kan ikke gøre en kvinde gravid, hvis hun allerede er det. Fact!

Af samme grund synes det åbenlyst at finde den rundmavede, overvægtige kvinde uattraktiv, fordi man ved at gøre det potentielt vil spilde sin sæd i skød i eller i nærheden af en allerede optaget livmoder.

Når kvinden så efter graviditet og fødsel igen bliver slank og sexet, SÅ kan man naturligvis med rimelighed springe på hende, fordi hun så igen er sædoptimeret.

Jeg ved, det kan lyde lidt voldsomt. Men videnskab er voldsom for dem, der ikke forstår, at manden er en sædsprøjte, og kvinden er en sædcontainer.

Jeg siger ikke, at blomster ikke kan være herlige at lugte til i mellemtiden, og at roser ikke er røde, violer ikke er blå, bevares.