Kulturanbefaling
Læsetid: 4 min.

Ugens anbefalinger: Kafkask arbejdspladsdrama, tv om besvær, et Købke-maleri og en podcast om Britney

I denne uge er kulturredaktionen oppe at køre over den nye sæson af ’Alene i vildmarken’, den har været på Glyptoteket, og så har den hørt en genial podcast om den amerikanske popstjerne Britney Spears
Nu er det bevist: Britney kan faktisk synge.

Nu er det bevist: Britney kan faktisk synge.

Silke Hoelgaard

Kultur
8. april 2022

Britney Spears er en stor sangerinde!

POPPODCAST. Listening 2 Britney. De seneste fire episoder af podcasten Switched on Pop.

Meget er blevet sagt om den amerikanske popstjerne Britney Spears. For nylig er hun endda blevet udråbt som et slags frihedsikon, efter at hun blev løsnet fra et formynderskab styret af hendes far.

Men meget lidt er sagt om det kunstnerskab, der ligger til grund for megaberømtheden. Det har været almindeligt accepteret, at Britney er en tom skal, man kan fylde hvilken som helst idé om kvindelighed eller berømmelse ned i. Noget, der skulle hænge sammen med, at hendes sangstemme grundlæggende er ret ligegyldig.

Intet kunne være længere fra sandheden. I en miniserie på fire episoder kommer popmusikpodcasten Switched on Pop, der har en musikvidenskaber og en sangskriver i værtsrollerne, rundt om alle de oversete facetter ved Britneys instrument.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her