Kulturanbefaling
Læsetid: 4 min.

Ugens anbefalinger: En uægte Robin Hood, biograf uden lærred, paradisisk nostalgi og et sommerhit

I denne uge er kulturredaktionen blevet underholdt og inspireret af en tv-serie om en bedrager og en verden, der gerne vil bedrages, en stor lydoplevelse i en mørklagt biograf og et gensyn med tårefremkaldende og gåseshudspirrende filmkunst
I denne uge er kulturredaktionen blevet underholdt og inspireret af en tv-serie om en bedrager og en verden, der gerne vil bedrages, en stor lydoplevelse i en mørklagt biograf og et gensyn med tårefremkaldende og gåseshudspirrende filmkunst

Katrine Bælum

Kultur
29. april 2022

Hun vidste, at verden vil bedrages

STREAMING. ’Inventing Anna’, miniserie i ni afsnit. Kan ses på Netflix.

Hun tager fra de rige og giver til sig selv. Anna Delvey er ingen Robin Hood.

Men Netflix-serien Inventing Anna, der bygger på den virkelige historie om russiskfødte Anna Sorokin, der bilder hele New Yorks overklasse af bankfolk, modedesignere og byggematadorer ind, at hun er en tysk rigmandsarving og god for 60 millioner dollar, føles alligevel som den tv-serie, verden har fortjent.

Nok fordi den handler om, hvor latterlig en størrelse rigdom er. Ih, hvor man frydes over at se rige mennesker være så usympatiske, letpåvirkelige og fuldstændigt elendige til at varetage deres alt for lettjente formuer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her