Dag 36+37
Læsetid: 4 min.

Yevgenias dagbog: »Når jeg går gennem byen, lægger jeg mærke til store forandringer«

En hær af frivillige hjælper de mennesker i Kyiv, som har brug for hjælp. Men også de frivillige lever farligt. Forfatter og fotograf Yevgenia Belorusets bor i Kyiv. Hun har skrevet dagbog, siden den dag, krigen begyndte
En dag dukkede en bil fyldt med beskyttelsesveste op. Vestene er på initiativ af frivillige blevet bragt til den ukrainske hær i byen. De er lavet af kvinder, som selv måtte flygte. Fra deres nye bosted har de organiseret produktionen af beskyttelsesveste.

En dag dukkede en bil fyldt med beskyttelsesveste op. Vestene er på initiativ af frivillige blevet bragt til den ukrainske hær i byen. De er lavet af kvinder, som selv måtte flygte. Fra deres nye bosted har de organiseret produktionen af beskyttelsesveste.

Yevgenia Belorusets

Kultur
4. april 2022

Den ukrainske forfatter og fotograf Yevgenia Belorusets har besluttet sig for at blive i Kyiv. Hun skriver til Information om krigen i sin by og sit land, men også om forsøget på at opretholde en hverdag. Find alle tidligere dagbogsopslag her.

Dag 36+37: En forandret by

Fredag, den 1. april

Det bliver sværere og sværere at skrive regelmæssigt. Dagen for min afrejse nærmer sig, og dette opslag kan være mit sidste, før jeg forlader Kyiv. Jeg tager afsted for at skaffe et andet sted at bo for mine slægtninge og for at forberede denne dagbog med fotos til en gruppeudstilling.

Efter det vil jeg vende tilbage. Jeg forsøger ikke igen og igen at granske formålet for min afrejse. Jeg har allerede ændret mine planer to gange og er blevet i Kyiv på trods af de billetter, jeg havde købt på forhånd.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her