Essay
Læsetid: 9 min.

Christina Hagen: Der er længe foregået noget dæmonisk mellem mænd og kvinder, selv i det private

Hver dag normaliserer vi, at sex med kvindekroppen bliver instrumentaliseret, objektiviseret og lukreret på for at skabe mersalg. Der er længe foregået noget dæmonisk mellem mænd og kvinder, selv i det private forhold. På den baggrund har forfatteren Christina Hagen skrevet sine erindringer i collageform
Hver dag normaliserer vi, at sex med kvindekroppen bliver instrumentaliseret, objektiviseret og lukreret på for at skabe mersalg. Der er længe foregået noget dæmonisk mellem mænd og kvinder, selv i det private forhold. På den baggrund har forfatteren Christina Hagen skrevet sine erindringer i collageform

Sofie Holm Larsen

Kultur
3. juni 2022

2017:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Thomas Gitz-Johansen

Godt skrevet. Hård læsning. Godt indlæg i kønsdebatten. Jeg tænker dog på, om den seksuelle virkelighed mon alligevel ikke er mere kærlig derude i landets parforhold og ægteskaber? Ellers må vi da til at finde ind til den intimitet, hvis fravær er så grelt i Hagens beskrivelser.

fin egenfeldt

Ved ikke rigtigt om jeg er mest bedrøvet over den der ser end over de og det der beskrives. Alt er uigenkendeligt; stakkels mænd, stakkels kvinder. Stakkels os.