Sidney Lee
Læsetid: 2 min.

Ingen kendte Sidney Lee

Det 43-årige realityikon Sidneys Lees tragiske og tidlige død er den ultimative demaskering af realitygenren. Genren foregiver intimitet og nærhed: Med 90’erne og 00’ernes koncepter kom vi ’helt tæt på’ virkelige mennesker. Men ingen kendte tilsyneladende Danmarks største realitystjerne
Sidney Lee var et nummer for sig. Iført denim, læder og bandana og med blottet selvbrunet bryst var han allerede et ikon, da han i 00’erne første gang dukkede op på tv.

Sidney Lee var et nummer for sig. Iført denim, læder og bandana og med blottet selvbrunet bryst var han allerede et ikon, da han i 00’erne første gang dukkede op på tv.

Janus Nielsen

Kultur
20. maj 2022

Mandag aften meddelte Ekstra Bladet via sin hjemmeside, at 43-årige Sidney Lee var død. Samme aften oplevede avisen sit største servernedbrud længe. Om der er direkte sammenhæng mellem de to begivenheder, er endnu uklart, men det er allerede en del af myten, at alletiders største danske realitystjerne ved sin død lagde Ekstra Bladet ned.

Dødsårsagen er endnu ukendt, men ifølge avisen døde han, mens politiet var til stede, og derfor overgår sagen til Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), som vil undersøge forløbet.

At Sidney Lee efterlader en stor arv, er der ingen tvivl om. Historien om dødsfaldet har været den mest læste på stort set alle danske netaviser, og hans navn har trendet på Twitter hele ugen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Torben Nielsen

Jeg kendte ham ikke, men han ser sød og stor ud på billedet.
Fred være med ham og alle de andre 2-Dimensionelle mennesker.

Freddie Vindberg

En forpint person, der måske endeligt har fået fred.

Lise Lotte Rahbek

Det er trist. Tænk at dø uden at at være kendt af nogen, man holdt af.