BOGNYT
Læsetid: 4 min.

Adda Djørups guide for litteraturinteresserede til Utopia, feriedestinationen over dem alle

Nærværende Bognyt er det sidste før sommerferien og i den anledning dedikeret forslag til aktiviteter for de litteraturinteresserede i feriedestinationen over dem alle: Utopia. Der er noget for enhver smag og psst! Det er alt sammen fiktion. Naturligvis
Nærværende Bognyt er det sidste før sommerferien og i den anledning dedikeret forslag til aktiviteter for de litteraturinteresserede i feriedestinationen over dem alle: Utopia. Der er noget for enhver smag og psst! Det er alt sammen fiktion. Naturligvis

Silke Hoelgaard

Kultur
24. juni 2022

Hver uge bringer forfatter Adda Djørup dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur. I denne sommerudgave er alt fiktion.

BOGTOG

EUROPA

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her