Kommentar
Læsetid: 5 min.

Kære Christian Idskov, hvordan kan du kritisere et opråb mod sexisme for ikke at være mandet nok?

Politikens kritiker Christian Johannes Idskov har anmeldt de 172 skønlitterære forfatteres opråb mod sexisme i dansk litteratur. Det er kedeligt, mener han. Her anmelder Informations kritiker Bodil Skovgaard Nielsen Idskovs tekst
Litteratur anmelder Bodil Skovgaard Nielsen anmelder et debatindlæg af politikens kritiker Christian Johannes.

Litteratur anmelder Bodil Skovgaard Nielsen anmelder et debatindlæg af politikens kritiker Christian Johannes.

Sarah Hartvigsen Juncker

Kultur
10. juni 2022

Nu bliver det internt. Men i sidste uge fik tidens store litteraturdebat et ekstra metalag, da Politikens anmelder Christian Johannes Idskov i lørdagsavisen under overskriften »Det er simpelthen for slapt« valgte at anmelde det opråb om sexisme i litteraturkritikken, som 172 forfattere havde udgivet i Politiken den 21. maj, som om det var en litterær tekst.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her