Radio Information
Læsetid: 1 min.

Podcast: Kontanthjælpsreformen, kvindelige læserbrevsskribenter og et aflyst fly til Rwanda

I denne uges Radio Information spørger vi, om kontanthjælpsreformen kan få bugt med børnefattigdommen, om hvordan man får kvinder til at blande sig i debatten, og om præcis hvor optur det er, at det er så svært for Boris Johnson at sende asylansøgere til Rwanda
I denne uges Radio Information spørger vi, om kontanthjælpsreformen kan få bugt med børnefattigdommen, om hvordan man får kvinder til at blande sig i debatten, og om præcis hvor optur det er, at det er så svært for Boris Johnson at sende asylansøgere til Rwanda

Sigrid Nygaard og Ritzau Scanpix

Kultur
17. juni 2022

Efter tre lange års forhandlinger lykkedes det endelig tirsdag for regeringen og støttepartierne at lande en aftale om et nyt kontanthjælpssystem.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her