Interview
Læsetid: 10 min.

Meta Louise Foldager: »Det kommer til at tage tid at få hjulene i gang igen i Danmark«

De internationale streamingtjenester er stoppet med at bestille serier og film hos de danske produktionsselskaber. Det begræder en af landets største serie- og filmproducenter, Meta Louise Foldager, der synes, det går for langsomt med at finde løsninger

Meta Louise Foldager er administrerende direktør i produktionsselskaberne SAM Productions og Meta Film

Jacob Nielsen

Kultur
2. september 2022

Meta Louise Foldager, administrerende direktør i produktionsselskaberne SAM Productions og Meta Film, har ikke fået nogen bestillinger på nye serier eller film fra de store streamingtjenester siden september sidste år. I stedet har hun været nødt til at sætte en lang række projekter på pause, og hun anslår, at hun har mistet omsætning for en lille halv milliard kroner.

»Det er alle sammen projekter, vi skulle have været i gang med her i løbet af det år, der er gået siden september ’21, nu her i efteråret ’22 eller til foråret ’23‚« siger hun på en Zoom-forbindelse fra sit kontor i det indre København.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her