Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Danmarksdemokraterne på S-hugst, de britiske konservatives krise og en klog ufofilm

I denne uges Radio Information skal vi høre om de ideologiske kampe i det britiske konservative parti, om muligheden for at Støjberg stjæler S-vælgere og om en ny film af amerikanske Jordan Peele om ufoer – og en hel masse andet
I denne uges Radio Information skal vi høre om de ideologiske kampe i det britiske konservative parti, om muligheden for at Støjberg stjæler S-vælgere og om en ny film af amerikanske Jordan Peele om ufoer – og en hel masse andet

Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix, Mads Claus Rasmussen, UPI

Kultur
19. august 2022

Danmarksdemokraterne vil ifølge meningsmålinger storme ind i Folketinget – ifølge nogle meningsmålinger med op mod 11 %. Så måske bliver det Inger Støjbergs nystiftede parti, der bliver afgørende for et borgerligt flertal. Men det kommer sandsynligvis til at afhænge af, om partiet kan vinde vælgere tilbage til blå blok fra Socialdemokratiet.

Og så er det jo heldigt, at det, Danmarksdemokraterne skriver på deres hjemmeside, ligger meget tæt op ad de paroler, som vi er blevet så vant til at høre fra Socialdemokratiet. Laura Friis Wang har sammenlignet teksterne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her