Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Mette Frederiksens krise, Joe Bidens klimaplan og tænksom journalistik om plejesektoren

I denne uges Radio Information kommer Lars Trier Mogensen og forsøger at finde hoved og hale i dansk politik. Og så skal skal vi have optur over USA’s klimaplan og over langsom journalistik om vores plejesektor
I denne uges Radio Information kommer Lars Trier Mogensen og forsøger at finde hoved og hale i dansk politik. Og så skal skal vi have optur over USA’s klimaplan og over langsom journalistik om vores plejesektor

Sigrid Nygaard og Jim Watson/AFP/Ritzau Scanpix

Kultur
12. august 2022

Mellem 21,7 procent og 24,2 procent af stemmerne. Hvis de to seneste store meningsmålinger bare tilnærmelsesvis afspejler resultatet ved det kommende folketingsvalg, vil det blive den ringeste opbakning til Socialdemokratiet i mere end 100 år – ja, faktisk siden folketingsvalget i 1903.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her