Byens lys
Læsetid: 1 min.

Jacob må videre på lejlighedsjagt: »Vi er virkelig ikke i Jylland længere«

Byens Lys er Informations tegneserie om forfatterspiren og eksiljyden Jacob. Her følger vi hans forsøg på at leve og overleve i København. Serien er skrevet og tegnet af Lars Kramhøft og minder muligvis en smule om hans eget liv
Byens Lys er Informations tegneserie om forfatterspiren og eksiljyden Jacob. Her følger vi hans forsøg på at leve og overleve i København. Serien er skrevet og tegnet af Lars Kramhøft og minder muligvis en smule om hans eget liv
Kultur
20. september 2022

Lars Kramhøft er prisbelønnet forfatter og tegner. Han har blandt andet udgivet de autofiktive tegneserier ’Dagbog fra Afgrunden’, ’Noget frygteligt er altid lige ved at ske’ og ’Working Poor’. Og så laver han striben Byens Lys for Information.

Byens Lys udkommer på hverdage.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Elisabeth Christiani

Ja Jakob fint billede fra EGOhavneN
og det er vigtigt man stræber på alle planer …

På computer, hvor jeg normalt læser Information, kan man ikke se andet end halvdelen af de enkelte billeder. Til gengæld går de helt ud til marginen. Og er generelt set bare enormt store. Det ville være dejligt med et format, som også passer til landscape. :-)

Kære David

Det lyder underligt. Det er ikke en fejl, vi umiddelbart kan genskabe. Lad mig se, om vi kan gøre noget ved det. Vil du skrive til kisc@information.dk og i mailen oplyse, hvilken browser, du benytter?

På forhånd tak.

Bedste hilsner
Kim Schou,
Digital redaktionschef

Hej Kim

Jeg har sendt 2 screen shots til din mail.

Virtually yours,
David