Baggrund
Læsetid: 10 min.

Læs uddrag fra Michel Houellebecqs nye roman ’tilintetgøre’

I Michel Houellebecqs nye roman ’tilintetgøre’ følger vi det franske præsidentvalg i 2027. Kort før præsidentvalget i 2027 spredes en mystisk video på internettet ... Vi bringer her et uddrag fra bogen
Michel Houellebecq er aktuel med en ny roman om Frankrig anno 2027.

Michel Houellebecq er aktuel med en ny roman om Frankrig anno 2027.

Shutterstock

Kultur
9. september 2022

Visse mandage helt i slutningen af november eller i begyndelsen af december har man, især hvis man er ugift, en følelse af at befinde sig på dødsgangen. Sommerferien er glemt for længst, det nye år er stadig langt væk; intetheden er usædvanligt tæt på.

Mandag den 23. november besluttede Bastien Doutremont at tage på arbejde med metroen. På vej ned til Porte de Clichy Station befandt han sig med ét over for en bestemt graffiti som flere af hans kolleger havde talt om de seneste dage. Klokken var lidt over ti om formiddagen; perronen var øde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her