Interview
Læsetid: 10 min.

Lars Kramhøft har tilgivet sig selv for ikke at kunne det, han troede, han skulle kunne

I sin nye daglige tegneseriestribe i Information, ’Byens lys’, vil tegneserieskaber Lars Kramhøft dele ud af sine egne hårde erfaringer med det københavnske boligmarked og voksenlivets skuffelser. Han lover, at det bliver sjovt
I 2020 vandt Lars Kramhøft Pingprisen i kategorien Bedste danske tegneserie for ’Noget frygteligt er altid lige ved at ske’.

I 2020 vandt Lars Kramhøft Pingprisen i kategorien Bedste danske tegneserie for ’Noget frygteligt er altid lige ved at ske’.

Frederik Danielsen

Kultur
9. september 2022
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Lars Kramhøft er en beskeden mand, når han skal beskrive sig selv og sine evner som tegneserieskaber.

»Jeg plejer at sige, at jeg ikke er nogen stor tegner, og jeg er heller ikke nogen stor forfatter, men hvis jeg sætter de to ting sammen, så kan jeg noget, som i det mindste er mit,« siger han med et smil, da vi sidder over for hinanden i det store, lyse lokale, der engang var Informations arkiv, og hvor de indbundne årgange af avisen stadig står fra 1945 og frem til nu.

Det er på sin vis en cirkel, der bliver sluttet for 37-årige Kramhøft, der har hevet et par af årgangene fra 1980’erne ned fra hylden og står og bladrer i dem. Han er vokset op i et hjem, hvor man læste Information, og som tegneseriebegejstret dreng klippede han i mange år den daglige Doonesbury-stribe ud af avisen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Den glæder jeg mig til