Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Gas i valgkampen, brev til Sverige og Marilyn Monroe

I denne uge tolker Lars Trier Mogensen på den hjemlige politiske betydning af gaslækagen, Rune Lykkeberg giver gode råd til svenskerne nu, hvor de skal ud på ’den danske vej’, og Christian Monggaard anmelder en aldeles charmeforladt film om Marilyn Monroe
Foto: Jørgen Jessen, Netflix, Emil Helms/Ritzau Scanpix

Foto: Jørgen Jessen, Netflix, Emil Helms/Ritzau Scanpix

Kultur
1. oktober 2022

Sabotageaktionen i Østersøen kan vise sig at være held i uheld for statsminister Mette Frederiksen. Sammenfaldet mellem på den ene side de fjendtlige og »bevidste handlinger«, der har sprængt hul på de to gasrør, og på den anden side den hårde deadline for valgudskrivelse, som De Radikale har sat, ser ud til at fremtvinge et »krisevalg«, hvor Mette Frederiksen kan skumme hele statsmandseffekten. Lars Trier Mogens udlægger situationen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her