Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Vi skal genfinde fællesskabet og følelsen fra de bilfri søndage

I denne uges Radio Information taler Jørgen Steen Nielsen om behovet for en stor energispareplan, Lars Trier Mogensen fortæller om den overraskende succes Magdalena Andersson. Og så har Rune Lykkeberg en optur
Foto: Nikolai Linares, 10050 Pontus Lundahl/TT, Lars Kramhøft

Foto: Nikolai Linares, 10050 Pontus Lundahl/TT, Lars Kramhøft

Kultur
10. september 2022

I en leder i ugens avis går Jørgen Steen Nielsen en tur ned ad memory lane. I de måneder, hvor den var bilfri om søndagen.

»Man havde den sjældne oplevelse af kollektiv fred i sindet, samtidig med at man var sig bevidst at være del af en vigtig national krisemission affødt af en udefrakommende trussel. Missionen samlede danskerne, vi skruede en anelse ned i fællesskabets navn, og det føltes godt: At anstrenge sig en lille smule og yde små ofre – lidt kortere brusebade, lidt lavere stuetemperatur, lidt mindre blus på lampen – tilførte en slags ny mening til hverdagen.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Annette Knudsen

Hvor er linket med linien til at høre Radio Information???