Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Italiensk valg, dansk energikrise og ’Triangle of Sadness’

I denne uges Radio Information anmelder Rune Lykkeberg Ruben Östlunds nye film. Og så skal vi tale om valget i Italien søndag, og om hvordan den økonomiske krise herhjemme vender op og ned på den normale rollefordeling i dansk politik
Foto: Pier Marco Tacca/Getty Images, Tobias Henriksson, Keld Navntoft

Foto: Pier Marco Tacca/Getty Images, Tobias Henriksson, Keld Navntoft

Kultur
24. september 2022

På søndag er der valg i Italien, og en højrefløjskoalition bestående af Giorgia Melonis Italiens Brødre, Matteo Salvinis Lega og Silvio Berlusconis Forza Italia står ifølge meningsmålinger til at få omkring 46 procent af stemmerne – næsten 20 procentpoint mere end venstrefløjskoalitionen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her