Folk
Læsetid: 1 min.

Putins pressesekretærs søn udsat for telefonfis: Blev indkaldt til militærtjeneste

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Noget tyder på, at medlemmerne af Putins inderkreds ikke er omfattet af den igangværende mobilisering af befolkningen.

Noget tyder på, at medlemmerne af Putins inderkreds ikke er omfattet af den igangværende mobilisering af befolkningen.

Sputnik/Reuters/Ritzau Scanpix

Kultur
26. september 2022

Selvfølgelig var det bare gas, da den 32-årige søn af Putins pressesekretær i sidste uge blev indkaldt til militærtjeneste. Han kunne da heller ikke tro sine egne ører. Bag telefonfisen stod en russisk YouTube-kanal drevet af Navalnyj-støtter.

Spøgefugl: Telefonfis er slet ikke en uddød genre. I den forgangne uge ringede den russiske journalist Dmitrij Nizovtsev under en udsendelse på YouTube-kanalen ’Folkets politik’ til Putins pressekretærs 32-årige søn, Nikolaj Peskov, og sagde, at han var indkaldt til militærtjeneste.

Pressesekretærens søn: YouTube-kanalen ’Folkets politik’ drives af folk, der støtter den fængslede oppositionsrepræsentant Aleksej Navalnyj, og den 32-årige Peskov med de gode forbindelser til Kreml reagerede som håbet: med vantro. Peskov afviste at møde op til sundhedstjek den følgende dag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her