Podcast
Læsetid: 1 min.

Tysk gaskrise, russisk krigsstøtte og optur over fristadens fremtid

I denne uges Radio Information skal vi høre om den tyske energidebat, om russernes fortsatte støtte til en specialoperation, der er en krig, og om den aftale, der blev indgået i ugen om Christianias fremtid
I denne uges Radio Information skal vi høre om den tyske energidebat, om russernes fortsatte støtte til en specialoperation, der er en krig, og om den aftale, der blev indgået i ugen om Christianias fremtid
Kultur
2. september 2022

Den tyske regerings nødforordning for vinteren trådte i kraft den 1. september. Den indebærer blandt andet, at temperaturen sænkes til 19 grader i offentlige bygninger, og at butikker og lysreklamer skal slukkes fra kl. 22 til kl. 16.

Men det er overvejende symbolske tiltag, som kun forventes at sænke gasforbruget med få procent – altså langt fra de cirka 20 procent, som egentlig er nødvendige for, at Tyskland kommer igennem den forestående vinter. Mathias Irminger Sonne har allerede fundet sweateren frem i Berlin og fortæller om den tyske energikrise og de politiske implikationer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her