Ugens anbefalinger: Emma Sehested Høeg – en af de få kvinder på scenen til Zulu Comedy Galla

Ny udstilling viser os verden set gennem en hvals øjne. Zulu Comedy Galla fandt heldigvis plads til Emma Sehested Høeg, ny podcast med røverhistorier fra fiktionens verden og en overraskende krimi på DR. Vi er tossede med alle sammen
Ved årets Zulu Comedy Galla optrådte Emma Sehested Høeg med et uddrag fra teaterforestillingen ’Lolita for altid’, som har været sat op på Teater Republique i København. Billedet fra opsætningen på Teater Republique.

Ved årets Zulu Comedy Galla optrådte Emma Sehested Høeg med et uddrag fra teaterforestillingen ’Lolita for altid’, som har været sat op på Teater Republique i København. Billedet fra opsætningen på Teater Republique.

Sara Galbiati

Kultur
9. september 2022

Der findes så mange spændende kulturoplevelser derude. Hver uge anbefaler Informations kulturskribenter noget af det, som de synes, flere burde kende til

 

At brække sig af grin og forventninger

COMEDYSHOW Emma Sehested Høegs optræden kan ses til Zulu Comedy Galla på TV 2 Play

Rullende ind på scenen til Zulu Comedy Galla i Operaen sidder skuespiller og musiker Emma Sehested Høeg i et rødt og pink tylskrud, mens publikum ligner nogle, der ikke aner, hvad de skal forvente. I sand skønhedsdronningestil begynder hun på drævende amerikansk at opremse, hvordan man er et godt menneske: »Be something for someone! But also be something for yourself. Never, never be political! But also be political. Be humerous! But don’t be ridiculous. Be yourself because everyone else is taken

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her