Byens lys
Læsetid: 1 min.

»Du giver mig ikke 110 procent«

Byens Lys er Informations tegneserie om forfatterspiren og eksiljyden Jacob. Her følger vi hans forsøg på at leve og overleve i København. Serien er skrevet og tegnet af Lars Kramhøft og minder muligvis en smule om hans eget liv
Byens Lys er Informations tegneserie om forfatterspiren og eksiljyden Jacob. Her følger vi hans forsøg på at leve og overleve i København. Serien er skrevet og tegnet af Lars Kramhøft og minder muligvis en smule om hans eget liv
Kultur
15. november 2022

Lars Kramhøft er prisbelønnet forfatter og tegner. Han har blandt andet udgivet de autofiktive tegneserier ’Dagbog fra Afgrunden’, ’Noget frygteligt er altid lige ved at ske’ og ’Working Poor’. Og så laver han striben Byens Lys for Information.

Byens Lys udkommer på hverdage.

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

jeg har det svært med serien, og nu tror jeg jeg ved hvorfor:

Det funker sikkert godt på en telefon med det lodrette format, men på min computerskærm er der et misforhold imellem tegneseriens størrelse og dens ofte ret lamme pointer.

Jeg vil foreslå, at den findes i to formater - og at siden afgør, hvor indholdet beskues, og så serverer vandret format til brede skærme, og lodret format til smalle.

Jeg kan se vante mobilbrugere scrolle op og ned for at fange "hele budskabet" med noget, men at skrolle på en passivskærm OG OG NED for at "se det hele" funker bare ikke for mig. Så bedre at se det hele samtidig i skærmens bredde og vant fange helheden som et (hurtigt) holdkæftbolsje.