I morgenen

Vi har bedt en række af landets bedste digtere om at forholde sig til rigets tilstand og levere et poetisk bud på den mentale tilstand i landet, der nu går til valg. Her er Christel Wiinblads bud
Kultur
21. oktober 2022
ARKIVFOTO.

ARKIVFOTO.

Malte Kristiansen

Så jeg ham i en drøm sidde et sted i nærheden af Blåvand? Så jeg ham i en drøm sidde et sted lige udenfor Strynø? Så jeg ham i en drøm sidde et sted ved Sjællands Odde? Så jeg ham i en drøm sidde et sted ved Bornholm? Hvor var det jeg så ham som i en drøm sidde så stille i morgenen? Hvor var det, jeg så ham som i en drøm sidde så stille på bunden i morgenen? Hvor var det, jeg så ham sidde så stille i morgenen som i dybet i altings hjerte som i en drøm?

Så fint skabte og så utrolige. Så fint skabte og så følsomme. Så fint skabte, så utrolige og så følsomme, de sad på hans lange, smidige arme, der sad på hans fine, skabte, utrolige krop. Så fint skabte og så utrolige, hans sugekopper sad på hans lange, smidige arme og vibrerede lidt? Så fint skabte og så utrolige, hans sugekopper sad på hans lange, smidige arme og vibrerede af en sorg i en kvindes hjerte? Så fint skabte og så utrolige, hans sugekopper sad på hans lange, smidige arme og vibrerede af en frygt i et barn hjerte? Så fint skabte og så utrolige, hans sugekopper sad på hans lange, smidige arme og vibrerede af en glæde i en mands hjerte?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her