Podcast
Læsetid: 1 min.

Radio Information: Radikal deroute, amerikansk midtvejsvalg og farvel til Elisabeth

I denne udgave af Radio Information taler vi om De Radikales pressede situation, om det afgørende midtvejsvalg i USA, og så siger vi farvel til en sangskriver uden lyrisk lige i dansk popmusik, Elisabeth Gjerluff Nielsen, der døde i denne uge
I denne udgave af Radio Information taler vi om De Radikales pressede situation, om det afgørende midtvejsvalg i USA, og så siger vi farvel til en sangskriver uden lyrisk lige i dansk popmusik, Elisabeth Gjerluff Nielsen, der døde i denne uge

Sigrid Nygaard

Kultur
28. oktober 2022

»Hun var et kunstnerisk fyrtårn, som alle sømænd og søgende sjæle kunne orientere sig mod. Nu er det slukket.« Sådan skriver vores anmelder Rasmus Steffensen i sin nekrolog over sanger, forfatter og ikke mindst sangskriver Elisabeth Gjerluff Nielsen, der døde i denne uge, 65 år gammel. Hør hans farvelord.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her