I denne uge stod Kanye West og Kevin Spacey til ansvar over for techgiganter og retsstat

Mens Påskeøens stenskulpturer mister deres smukke ansigter til en skovbrand, springer en spansk fodboldmålmandslegende ud af skabet – og kravler omgående tilbage igen.
Rapperen Kanye West har altid været god for en kontrovers. På billedet besøgte han Donald Trump til stor forargelse blandt Wests musikkolleger. Senest har han været i karambolage med sin ekskones nye kæreste, bevægelsen Black Lives Matter og for ganske nyligt også jøderne.

Rapperen Kanye West har altid været god for en kontrovers. På billedet besøgte han Donald Trump til stor forargelse blandt Wests musikkolleger. Senest har han været i karambolage med sin ekskones nye kæreste, bevægelsen Black Lives Matter og for ganske nyligt også jøderne.

Saul Loeb, Ritzau Scanpix

Kultur
14. oktober 2022

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Kevin Spaceys første overgrebssag er kommet for retten

Et af de mest markante fald fra tinderne, #MeToo førte med sig, er Kevin Spaceys. Den nu 63-årige skuespiller, som i rollen som den kyniske politiker Frank Underwood gjorde sit for, at Netflix-serien House of Cards blev så stort et hit, har ikke arbejdet siden 2017, da de første overgrebsanklager mod ham blev fremsat af den tidligere børneskuespiller Anthony Rapp. Flere anklager fulgte, og Spacey blev fyret fra House of Cards. I sommer blev han dømt til at betale seriens producere næsten en kvart milliard kroner i erstatning.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her