Ugens anbefalinger: Interview med eget skilsmissebarn, synthpop og et kig ind i von Triers verden

Verdens bedste rapper viser formen frem før dansk besøg, podcastvært interviewer sin søn om at være skilsmissebarn, svenske Fever Ray udgiver ny smuk musikvideo. Vi anbefaler det hele – og går i arkiverne efter gode dokumentarfilm om ’Riget’-aktuelle Lars von Trier
Verdens bedste rapper viser formen frem før dansk besøg, podcastvært interviewer sin søn om at være skilsmissebarn, svenske Fever Ray udgiver ny smuk musikvideo. Vi anbefaler det hele – og går i arkiverne efter gode dokumentarfilm om ’Riget’-aktuelle Lars von Trier

Katrine Bælum

Kultur
14. oktober 2022

Der findes så mange spændende kulturoplevelser derude. Hver uge anbefaler Informations kulturskribenter noget af det, som de synes, flere burde kende til.

 

Skilsmissesnak uden skyld og skam

PODCAST Afsnittet »Mit liv som 7/7’er« af podcasten Pilestræde kan høres på alle podcastplatforme.

I Danmark er hvert tredje barn skilsmissebarn. For rigtig mange børn og unge voksne har det været en naturlig del af barndommen at dele sit liv op i to: Livet hos mor og livet hos far. Og selv om alle skilsmisser er forskellige, så er tilværelsen som skilsmissebarn noget, som rigtig mange af os er rundet af.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her