Ugens anbefalinger: sjofel febersang, legende børn og musikalsk protest mod VM i Qatar

Britiske Sam Smith danser en lummer linedans i sit nye nummer, gigantisk filminstallation viser noget så simpelt og fascinerende som børn, der leger, en komedieserie om psykisk helbred spreder glæde, og satireduo vælger at lave protestsang frem for den officielle VM-sang for DBU
I musikvideon til nummeret »Unholy« følger vi med ind i et bilværksteds pankønnede og polymorft kinky baglokaler, hvor Sam Smith er tossediabolsk ceremonimester.

I musikvideon til nummeret »Unholy« følger vi med ind i et bilværksteds pankønnede og polymorft kinky baglokaler, hvor Sam Smith er tossediabolsk ceremonimester.

Planet Photos

Kultur
21. oktober 2022

Glidecreme til velsmurte moves

Sang, musikvideo, remix: Sam Smith »Unholy (feat. Kim Petras)«

Antydningens kunst danser en lummer linedans i den burleske gospel-kabaret-sexsang »Unholy«. Det er britiske Sam Smith og den tyske gæstesanger Kim Petra, der har leveret et globalhit om en utro ægtemand, der ikke får repareret sin bil, som det ellers tilbydes i The Body Shop – engelsk for bilværksted. I stedet glider han gennem værkstedet og ud i baglokalerne, hvor han involverer sig i »something unholy«. Det er en febersang, der med sine koket tirrende, hoppende og stødende melodier i både vers og omkvæd er et decideret sjofelt stykke musik.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her