Kulturkommentar
Læsetid: 2 min.

De coronaaflyste forestillinger får premiere i en helt anden virkelighed

Flere teaterforestillinger har ventet flere år på at få premiere på grund af coronaen. Denne udskydelse kan godt ændre tilskuerens blik på forestillingerne. Der er god mulighed for at tjekke dette blik. For der er masser af teaterbilletter til salg
 

 

Rumle Skafte

Kultur
11. november 2022

Teatret er nuets kunst. Også forstået sådan, at en teaterforestilling helt frem til premieren kan lade sig påvirke af det, der sker i samfundet – og tilpasse teksten og spillet. Selvfølgelig mest i ny dramatik og revy. 

I øjeblikket er det dog tydeligt, at nuets kunst også rummer særlige benspænd. Dette efterår er der premiere på flere teaterforestillinger, der blev skabt under coronanedlukningerne. Altså forestillinger, som blev skrevet, indstuderet, spillet igennem for personalet – og så lagt væk.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Man kan skrue ned for varmen derhjemme, og man bruger jo ikke noget videre elektricitet, når man går i teatret. Sammen med mange andre finder man dejlig varme i teatersalen og masser af oplevelse.