bognyt
Læsetid: 4 min.

Fryser du? Find inspiration til miljøvenlige rejser i litteraturen – eller rejs på tankens vinger

The Wanderlust Club fremhæver bemærkelsesværdig rejselitteratur, Jeff Bezoz åbner op for velgørenhed, måske inspireret af sin eks, og kampen for de uafhængige boghandleres overlevelse fortsætter. Det er denne uges Bognyt
The Wanderlust Club fremhæver bemærkelsesværdig rejselitteratur, Jeff Bezoz åbner op for velgørenhed, måske inspireret af sin eks, og kampen for de uafhængige boghandleres overlevelse fortsætter. Det er denne uges Bognyt
Kultur
25. november 2022

Hver uge bringer forfatter Adda Djørup dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur

ALT MED MÅDE

USA

En af bogkortbestyrerens yndlingsaversioner Jeff Bezos har i mange år ifølge Forbes været, hvis ikke dén rigeste så én af verdens rigeste. Han har også været en af de filthy rich, der har valgt ikke at underskrive Bill Gates Giving Pledge, der opfordrer verdens rigeste til at give halvdelen af deres formuer til filantropi. I stedet har han de sidste tre år via sin egen Courage and Civility Award uddelt, hvad der set i forhold til hans formue må kaldes småpenge på tre gange 100 millioner dollar som støtte til en anden persons fortsatte filantropiske arbejde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her