Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Hvorfor COP27 er op ad bakke, hvorfor Solvej Balle er fantastisk, hvorfor vi ikke skriver om VM

I denne uges Radio Information skal vi tale om litteraturpriser – ikke mindst Nordisk Råds, der i år tilfaldt den danske forfatter Solvej Balle. Vi skal tale om COP27, hvor der i disse timer kæmpes for at lande en sluttekst, og så vil chefredaktøren have en optur over storpolitik – og en nedtur over Qatar
I denne uges Radio Information skal vi tale om litteraturpriser – ikke mindst Nordisk Råds, der i år tilfaldt den danske forfatter Solvej Balle. Vi skal tale om COP27, hvor der i disse timer kæmpes for at lande en sluttekst, og så vil chefredaktøren have en optur over storpolitik – og en nedtur over Qatar

Sarah Hartvigsen Juncker/Mohamed Abd El Ghany/Ritzau Scanpix

Kultur
18. november 2022

I årenes løb er FN’s såkaldte Conference of the Parties eller COP blevet afholdt i byer over hele verden – og omgivelserne og omstændighederne har hver gang haft en betydning. For forhandlingerne og for resultatet. Sådan kan det meget vel også gå i år. Jeg taler med en af vores udsendte til Sharm el-Sheikh, Tore Keller, om det klimatopmøde, der gerne skulle ende med en tekst i denne weekend.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her