Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: De Radikale, arbejdsudbuddet og en optur over valget

Denne uges Radio Information er en valgspecial. Hør om formandsskiftet hos De Radikale, om den megen snak om arbejdsudbuddet, som økonomer kalder forfejlet, og om hvor Rune Lykkeberg – med et par forbehold – har optur over valget
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix og Anders Rye Skjoldjensen.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix og Anders Rye Skjoldjensen.

Kultur
4. november 2022

De fik et elendigt valg, men alligevel kan De Radikale meget vel ende som den centrale kongemager i de forhandlinger, der fredag gik i gang på Marienborg.

For, som Lars Trier Mogensen skriver, er den mest oplagte regeringskonstellation bizart nok også den eneste, som Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, har udelukket både før og efter tirsdagens gyservalg.

En SR-regering ville være det oplagte bud, fordi et sådant klassisk samarbejde næppe ville have et flertal imod sig i det nye folketing, men Mette Frederiksen har hidtil slået fast, at hun under ingen omstændigheder vil sidde alene i regering med De Radikale.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her